Дечија недеља

Датум: 15. Oktobar 2022 21:50 Категорија: Новости

У нашој школи од трећег до седмог октобра богатим програмом обележена дечија недеља.

У понедељак је одржан квиз знања. Код млађих разреда групу А су чинили ученици: Татијана Савовић, Лана Лаловић, Максим Пека и Бојана Радивој а групу Б ученици: Јован Петров, Милана Латинкић, Ема Бакић и Теодора Смиљковић. Код страјих разреда групу А су чинили: Матеја Хорват, Елена Зец, Ања Марић и Дејана Зарин, а групу Б ученици: Мина Треунов, Кристина Санто, Невена Цирок и Томислав Маринковић. Победници код млађих су ученици из групе Б а код старијих из групе А.

У уторак је одржан спортски дан. Одигране су три утакмице. У првој фудбалској утакмици су дечаци из шестог и седмог разреда победили дечаке из петог и осмог разреда. У другој фудбалској утакмици екипа наставника (радника) школе је победила дечаке седмог и осмог разреда. На крају у одбојкашкој утакмици екипа наставница је победила ученице наше школе у одбојкашком мечу.

У среду је у хали спортова одржан полигон. Највештији су били Сара Пантовић и Тадија Калапиш у млађим разредима а Мина Треунов и Миливој Петрво код старијих разреда.

У четвртак је био дан за цртање. Млађи разреди су имали тему "омиљени члан породице" а старији "аутопортрет". У сваком разреду је изабран најбољи рад а награђени су: Тадија Калапиш, Неда Лет, Теодора Габор, Ана Јеринић, Мина Треунов, Доротеја Дејановић, Исидора Смиљковић и Теа Габона.

У петак је одржана приредба. Присутнима се обратио директор школе Љупче Трпчевски а затим су наступили забавиштанци. Након тога из сваког разреда наступили су рецитатори да би тамбурашки оркестар одсвирао неколико нумера. Пре добродошлице првацима, етно секција је показала своје вештине. Најуспешнији ученици у дечијој недељи награђени су слаткишима.

Програм организовали ученици парламента који нису учествовали у надметањима.

Галерија слика.