Наши најбољи рукометаши

Датум: 05. Mart 2024 16:56 Категорија: Новости

Данас је наша школа била домаћин општинског такмичења у рукомету.

 

Женску екипу су чиниле ученице: Викторија Харча (5. разред), Мина Треунов (6. разред), Елена Зец (7. разред), Тамара Кукољ, Ања Марић, Невена Цирок, Теодора Бокор и Татијана Божовић (8. разред). У полуфиналу играле су против вршњакиња из ОШ "Алекса Шантић" из Сечња. На полувремену је резултат био 2:2. Након велике и изједначене борбе, у неизвесној завршници радовале су се гошће из Сечња резултатом 7:4. У коначном пласману наше ученице су освојиле треће место.

Мушку екипу наше школе су чинили: Јован Драгић (5. разред), Александар Јаћимовић, Дамир Бокор, Огњен Ћосић, Јован Бакић (6. разред), Мирко Габор (7. разред), Миливој Петров, Павле Гуран и Немања Грабић (8. разред). У полуфиналу су одмерили снаге са вршњацима из ОШ "Браћа Стефановић" из Неузине. Разлика у квалитету се видела од почетка утакмице. На полувремену је било 8:4, у наставку су шансу добили и најмлађи, а предност је расла до двоцифрене разлике. На крају убедљивих 17:7.
У финалној утакмици против екипе из 
ОШ "Алекса Шантић" из Сечња, наши ученици су повели од првог минута. На полувремену је било 8:4. Почетком другог полувремена наши дечаци одлазе на недостижних 12:5, те утакмицу рутински приводе крају. На крају 16:9 и заслужено прво место.

Галерија слика.