Општинско у фудбалу

Датум: 21. Februar 2024 13:53 Категорија: Новости

Јуче је у нашој школи одржано општинско такмичење у фудбалу.

Мушку екипу наше школе чинили су ученици: Урош Видаковић и Јован Драгић (5. разред),  Александар Јаћимовић, Огњен Ћосић и Јован Габор (6. разред), Мирко Габор (7. разред), Андрија Сабо, Бојан Пенов, Павле Гуран и Немања Грабић (8. разред). У првој утакмици играли су против вршњака из ОШ "Вељко Ђуричин" из Јарковца.
У веома неизвесној и узбудљивој утакмици голове су постигли Павле Гуран, Мирко Габор и Урош Видаковић. На крају резултат је био 4:3 за госте из Јарковца.

Женску екипу наше школе чиниле су ученице: Лана Милосављевић (5. разред), Анђела Семењеи, Милана Бакић и Елена Зец (7. разред), Невена Цирок и Теодора Бокор (8. разред). У првој утакмици играле су против вршњака из ОШ "Вељко Ђуричин" из Јарковца. Након велике борбе у регуларном делу није било голова. Након извођења пенала радовале су се гошће из Јарковца. Резултат је био 2:1, а једини гол постигла је Невена Цирок. 

Прво место код дечака освојили су ученици из ОШ "Алекса Шантић" из Сечња, а код девојчица из ОШ "Вељко Ђуричин" из Јарковца.
Честитамо нашим ученицима на великој борби и фер-плеју. Женска екипа је у коначном пласману освојила 3. место.
Екипе припремала наставница Добрила Станић.

Галерија слика.